MKS DUMYATI ENTERPRISE

MKS DUMYATI ENTERPRISE

Assalamualaikum Warahmatullah..

Selamat datang kepada semua pengunjung.

Kami menjual pelbagai barangan keperluan anda. Harga yang kami tawarkan adalah berpatutan. Kami sentiasa memberikan yang terbaik untuk anda.
Terima kasih di atas kunjungan anda...


Monday, January 27, 2014

TENT CASTLE / KHEMAH ISTANA





TENT CASTLE FOR CHILDREN

It's convenient to carry and use, accessible indoors and outdoors.
It's designed as children's toy as well as a beautiful cubby house.
Foldable and comes with storage bag.
Can fit 3 kids..

HARGA : RM 60.00


Ada dua colour sahaja..biru dan pink.

COD       : Petronas Tesco Ampang.
Poslaju   : RM9.00

5 comments:

Anonymous said...

macam mana nak order item nie?

MKS DUMYATI ENTERPRISE said...

Untuk Order Encik boleh pilih samada nak COD (Cash On Delivery) kita boleh jumpe kat Petronas Tesco Ampang. kalau pos, encik bank-in ke akaun saya, saya akan poskan ke alamat encik. Kos pos ke semenanjung RM9.00 Terima Kasih

Cik Myeda said...

Available lg tak tent ni?

Admin said...

Tent Castle tu masih available. Ada 2 kaler, pink dan biru.

kakya said...

tent kaler biru 2 still available ke? harga including postage ke tawau sabah berape ye? sy nk beli 1..